Dit zijn wij

Dit zijn wij
Uw gastheer Pieter en gastvrouw Saskia

Wij zijn Pieter Schaaf en Saskia Rypma, allebei rond de vijftig, en onze dochters Simone en Margo. Al langere tijd hadden we het gevoel dat het tijd was voor een andere manier van leven, waarbij meer tijd voor onze dochters en elkaar, minder stress en meer contact met de natuur en het buitenleven het streven was.

Beiden droomden we al langere tijd om iets voor onszelf te beginnen, Pieter met zijn toeristische achtergrond en Saskia met haar verzorgende aard, beiden flexibel en zelfstandig en niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

Zo gingen we op zoek naar een prachtige plaats om een nieuw bestaan op te bouwen, samen met de meisjes, en kwam Finca Los Eucaliptos op ons pad. Een finca met eenvoudige maar comfortabele kamers, ingericht zoveel mogelijk in de stijl van het huis en de streek. Ruimte voor een eerlijk glas wijn met tapa’s, en tijd voor een goed gesprek of een lekker boek.

Graag verwelkomen we gasten, om even mee te kunnen genieten van wat wij hier vonden: geen lawaai of drukte, prachtige natuur, heerlijke schone lucht en ruimte voor jezelf en je naasten.